Raek wordt PUKENLOLA Recruitment!

Na bijna 20 jaar actief te zijn in de Recruitment en HR branche, zowel in dienst als de laatste 10 jaar als ondernemer, merkte ik dat dit jaar de koek een beetje op was, de sleur zat erin. Ik had nieuwe energie nodig en wilde wat anders. Maar wat..??
Na een heerlijke lange vakantie en gesprekken met mensen in mijn nabije omgeving werd mij duidelijk dat ik het vak van bemiddeling en de dynamiek die eromheen hangt nog steeds super leuk vind. En dat ik juist energie haal uit het bij elkaar brengen van mensen maar dat ik na 10 jaar in de Online Marketing en Ecommerce, zin had in andere gesprekken en een andere doelgroep.

Een goede Management Ondersteuner, PA of Teamlead Secretariaat wordt steeds belangrijker. Vaak hoorde ik mijn opdrachtgevers zeggen; als je nog een goede secretaresse weet, dan houd ik mij aanbevolen. Vandaar dat ik mij vanaf 1 oktober ga storten in de wereld van de perfecte Management Ondersteuner.
Bij een nieuwe doelgroep hoort ook een nieuwe naam en website; PUKENLOLA Recruitment en een nieuwe partner in crime: Mirjam Wessels.

Samen zullen wij met nieuwe energie opzoek gaan naar die PA of Executive Assistant die perfect bij jouw bedrijf past, of naar die opdrachtgever waar jij als Secretaresse of Office Manager het beste tot je recht komt. Ik kijk uit naar nieuwe en verfrissende ontmoetingen en gesprekken.
De koffie staat klaar!

Esther