Outplacement

Een gedwongen vertrek is voor kandidaten best een heftige ervaring. Met ons outplacementtraject wil PUKENLOLA hier juist graag een positief steentje aan bijdragen. Het kan namelijk ook het begin zijn van iets moois en weer deuren openen!

De ene kandidaat heeft het er nog erg moeilijk mee en worstelt, de ander is er juist wel aan toe en ziet het als een kans.

Voor beide kandidaten biedt PUKENLOLA uitkomst.

Waarom PUKENLOLA?

Niet alleen door het traject dat wij aanbieden maar zeker ook door de ervaring en persoonlijkheden van ons samen. Meer dan 25 jaar ervaring in de werving en selectie, training en begeleiding van management ondersteuners maakt dat wij een uitstekende gesprekspartner zijn voor deze specifieke doelgroep.

Wij krijgen vaak te horen dat wij als laagdrempelig ervaren worden, mensgericht zijn, geïnteresseerd zijn in het verhaal van de persoon en allesbehalve standaard zijn. Veel energie en humor maakt dat kandidaten zich bij ons op hun plek voelen, een goede basis om zich veilig te voelen.

Resultaat

Ons outplacement traject levert immers ook wat op! Denk aan verliesverwerking, inzichten in talenten, inzicht in overtuigingen die zoeken naar ander werk mogelijk belemmeren en deze juist ombuigen naar persoonlijke begeleiding en praktische handvatten bij de zoektocht naar de ideale job! En die job, die vinden wij weer bij onze klanten.
Outplacement kan een mooi nieuw begin zijn!