Vriendinnen van Puk & Lola

Wij waarderen hulp in ons netwerk natuurlijk enorm en dat belonen wij!

Kandidaat
Soms zie je op onze site of via onze nieuwsbrief een vacature die perfect past bij iemand die jij kent. Wij horen dat natuurlijk graag. Om je daarvoor te bedanken heeft PUKENLOLA een vriendinnennprogamma. Lever jij een cv aan van een kandidaat die door ons geplaatst wordt en hij of zij komt door haar proeftijd, dan kun je een cadeau uitkiezen.

Vacature
Zoekt jouw werkgever of een netwerk contact van jou een Management Ondersteuner en door jouw hulp (introduceren naar contactpersoon) kunnen wij de vacature invullen, ook dan kun je kiezen uit een cadeau.

Voor vrienden van PUKENLOLA hebben wij de volgende cadeaus!

 • Personal Shopping en Styling Advies, ter waarde van Euro 150,--
 • Chique lunch ergens in Amsterdam, ter waarde van Euro 150,--
 • Nachtje weg naar keuze, ter waarde van Euro 200,--
 • Donatie aan goed doel naar keuze
 • Persoonlijke Coachings Sessie  (1,5 uur), ter waarde Euro 200,--
 • Bon naar keuze, ter waarde van Euro 150,--

Spelregels

 1. Om aanspraak te maken op een van de cadeaus dient de persoon die voor is gesteld door jou, daadwerkelijk in dienst te treden en zijn of haar proeftijd te hebben doorstaan.
 2. De persoon die jij voor hebt gesteld nemen wij op in ons kandidatenbestand. Als wij deze persoon binnen twee maanden na ontvangst van het cv benaderen voor een vacature, anders dan waarop jij hem of haar voor hebt gesteld, ontvang je ook een cadeau naar keuze. Mits voldaan wordt aan de voorwaarden van punt 1.
 3. Als wij door jouw introductie de werving voor de betreffende vacature op mogen starten en er treedt ook daadwerkelijk via ons iemand in dienst en hij of zij doorstaat de proeftijd, kun je aanspraak maken op een van de cadeaus.
 4. Het cadeau dient binnen 6 maanden na start van de kandidaat geincasseerd te zijn. 
 5. Het cadeau kan niet ingewisseld worden voor contant geld.

Word jij binnenkort onze vriend of vriendin?