Referenties

"Solliciteren doe je niet iedere dag. Daarom is het ook best spannend, als je zoals in mijn geval een leuke vacature op Indeed voorbij ziet komen, je cv up te daten deze te sturen naar het werving- en selectiebureau zoals vermeld in de vacature."
Cynthia de Waay/Secretaresse Raad van Bestuur - NPO

"Hoe een koe een haas vangt." Ken je die? Nou, ik wel! Ik freelance nu ruim 10 jaar als Interim Management Assistant en adviseur en ik kijk vrijwel nergens meer van op. Maar daar zijn natuurlijk extra leuke uitschieters bij."
Kirsten/Interim Management Assistant - Amsterdam UMC 

"Enige tijd geleden belde PUKENLOLA mij of ik interesse had in een interim Personal Assisistent functie. Na dat telefoongesprek hebben wij, i.v.m. de corona-omstandigheden, een heel leuk FaceTime-kennismakingsgesprek gehad."
Monique Zitter/Interim Kandidaat

"Wat kan ik zeggen…Esther en Mirjam altijd vrolijk, enthousiast, oprecht en geïnteresseerd, betrokken en daardoor in staat tot het maken van de juiste matches. In mijn geval al meerdere keren!"
Sonja Pfaltzgraff/Interim Teamcoördinator/DLA PIPER

"Eind 2019 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Mirjam en Esther. You never get a second chance to make a first impression!"
Wendy Schleeper/Senior Secretary/ DLA Piper

"Begin oktober 2020 ontdekte ik de website van Puk en Lola. Ik was en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en de website sprak me ontzettend aan. Ik nam contact op met Puk en Lola en heb mijn cv toegestuurd en de Belbin-test gemaakt."
Miranda Hoogendoorn/Kandidaat