Wendy Schleeper

Eind 2019 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Mirjam en Esther. You never get a second chance to make a first impression!

En daar zijn ze heel goed in geslaagd. Ik heb mij vanaf dag 1 welkom gevoeld, er wordt heel goed naar je geluisterd en niet onbelangrijk er wordt ook veel gelachen.
Vooraf de Belbintest gedaan, interessant en leuk om te doen; even stilstaan en naar je zelf kijken en je realiseren hoe je in de wedstrijd zit. Wie ben je, wat drijft je, wat zoek je. Mirjam en Esther zijn heel goed in het uitvinden wie je echt bent, op zakelijk vlak maar zeker ook op persoonlijk vlak! Dat heb ik in ieder geval heel fijn gevonden.

En dan komen er opdrachten die bij je passen en ga je op gesprek, ook daar gaat een gedegen aanpak aan vooraf, je wordt niet aan je lot overgelaten. Mirjam en Esther laten je niet ‘ zomaar’ op gesprek gaan; ze zetten je in je kracht en begeleiden je bij wijze van spreken tot aan de voordeur.
En toen kwam de dag, dat ik voorgesteld werd bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam!
Inmiddels ben ik een paar weken aan het werk daar en heb het reuze naar mijn zin, zelfs in gekke corona tijden is het gelukt mijn droombaan te vinden!

Dus! Zoek je een baan of opdracht of ken je een kandidaat die op zoek is naar een mooie job. Neem contact op met Puk en Lola en laat je door deze dames met hun verfrissende, positieve kijk op de zaken verrassen.