Miranda Hogendoorn

Begin oktober 2020 ontdekte ik de website van Puk en Lola. Ik was en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en de website sprak me ontzettend aan. Ik nam contact op met Puk en Lola en heb mijn cv toegestuurd en de Belbin-test gemaakt.

En toen had ik een kennismakingsgesprek met Mirjam en Esther op kantoor. Ja, heerlijk op kantoor en niet online in deze Coronatijd. Wat een leuke en energieke dames zijn dit. Ze zijn echt een team en ze hebben een sfeervol en gezellig kantoor in Amsterdam.

Het was een vrolijk en inspirerend gesprek waarin we ook de resultaten van de Belbin-test hebben besproken. Ik vond het inspirerend om mijn eigen sterkten en valkuilen te zien die uit de test zijn gekomen. Na de test zag ik dat de rol van "groepswerker" echt op mij van toepassing is en zag ik ook dat ik weinig tot niets heb met de rol van "Plant". Nu ben ik de diverse rollen aan het bestuderen, bekijk ik wat mijn valkuilen zijn en hoe ik meer rollen kan gaan toepassen in teams/groepen.

Tijdens ons gesprek kwamen we er ook al pratend achter welke talenten en wensen ik heb, welke gezamenlijke connecties we hebben en hebben we gesproken over mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt! Nu zeg ik "op naar een uitdagende baan".

Ik weet zeker dat onze paden elkaar nog eens gaan kruisen op welke manier dan ook.